Доброго здоров'я всім, соняшно і файно в останній день літа завтра в школу мені сказали вчитель зустріне біля брами в школі і далі всі вільні зіпсували дитині свято . Ранкова кава смачна була і справ нині багато. Гарного всім дня.
Цей день був завжди страшним, з огляду на завтра (виключення - перед першим класом, пам'ятаю, як батя тоді вчив мене їздити на дорослому велосипеді, причому на майбутньому шкільному подвір'ї). А тепер -немає парядку.
ну ноутбуків та інтернету в моєму дитинстві не було, була електрика періодично, 127 вольтів, дороги з покриттям при мені будувались а городи та домашнє господарство практично нічого не змінилось, ну хіба прискають не віниками та саджають картоплю під трактор ааа, на городах не стало коноплі та маку.
Доброго дня Так останню ученицю останній раз звозив на останній першозвоник Питання по аукціону, є лічильник проданих лотів, можливо його якось вимкнути чи прибрати звідти деякі продані доти?
Агі, і ковбаса по 2.20 була . Ті часи минули і назад їх не повернути . Навіть сама багата людина в світі не може купити собі вчорашній день . Но то таке. Мої пішли і дуже непогано зробили щось наче привітання і маленький концерт. Батьків на територію не пустили, но за парканом можна було фото зробити і подивитися, молодці одним словом . Хоч якесь свято для дітей.