Героям слава , смерть ворогам , Україна понад усе !!! Та я то не про жидівські співочі можливості мав на увазі - то я так надибав ролик до душі та й вставив
Добрый день всем. Информация для камрадов -пчеловодов,с 1 сентября по 1 октября принимаются заявки в местных органах власти по дотации на пчелиные семьи по 200 на улей,но местные власти как обычно тихо молчат поэтому довожу всем до сведения. Минимальное количество пчелиных ульев-10 шт. максимальное -300 шт.
Доброго здоров'я всім трохі зайнят був, а потім зв'язку не було, кава ранкова В пана зупинилися на обід деже приємна людина і далі погнали. Буде час відпищусь ще. Гарного дня всім.
У нас зате сметанний продукт ,любий є Мабуть я з тих щасливчиків за має можливість майже кожного дня зрівнювати,польська молочка в рази якісніша. Хоч я патріот. Бізнесмени наші все споганили,кефіру нормального не купиш.
Сьогодні діти прийшли на обід і зять зробив несподіванку - приніс ром на котрий я слинився вже від якогось часу А я зробив ще кращу несподіванку - смажені вугрі та фритки
Знайома етикеточка перше що я спробував з імпортних, хотіли вручити екзаменаторам а потім вирішили що раз права вже отримали то й самим згодиться. Поки не зробив перший ковток був під враженнями фільмів про піратів, як вони його дудлять як воду, а оскільки стаканів звісно не було то і ми з горла - чуть не захлинувся було це чі в 9 чі 10 классі.
Сегодня был на день рождении у тещи,уехал трезвый так как за рулем.Решил добить хутор с динариками и татарами,но сегодня тещин день поэтому лопнул подлокотник,но одну монетку таки успел зацепить.
А у меня карбюратор вообще на честном слове работает,на местных разборках нет а через Олх покупать стремно могут такой же впарить,может у кого завалялся в запасниках рт ГОльфа-2 Pietburg-2 EE от движка 1.6?