Привітався , ото відчувається шо літо скоро тю-тю , немає коли даже в неті посидіти ... я вже як Дітріх усьо шо бачу додому тягну ...
Так то добре що є шо тягнути гірше було якби з хати витягати приходилося. На сьогодні все, буду готуватися відпочивати.
Вітання шановному панству! Пробачте що не писав тридні...ох і виї-кохав мене цей вєлосопєпік....-плюнув вже на ті криві колеса,замовив зранку нове-заднє-400гр,люмінь26,все як мене влаштовує,-в день телефонує той їх бригвдір і каже давай 450...-я принципово не захотів,кажу ви бл..ді пишите в списку одні ціни,а потім просите в лохів які клюнутьбільшу суму...-на..уй!!!
А потім по телефону називаєте свою...-пашов кажу накуй...-отбой.... Дякуючи панові Серу,який мені колись подарував багато запчастин,то я з третьої попиту зібрав вело!!!
Це Ви добре гоцали щоб так погнути там в середені втулка гальмівна стоїть наче вона не дає так зплющити, мабуть вже тікі на металобрухт тікі здати .
В мене таке було. Лопнула спиця на ходу, в колеса трапилась офігенна вісімка. Колесо відніс до ремонту, бо самому линьки було... "Майстр" спицю поміняв та почав тягнути вісімку спицями не послабівши їх перед тім. От саме таке колесо він мені й повернув.
Доброе утро,вчера прошел небольшой дождь жара спала и поехал я добивать ранний советский хуторок.Там встретил товарища,показал ему где могут быть денарии где он его и нашел благополучно,так что его с почином,а я человек не жадный мне аурелисов чуток найти не мешает.. Нашел пуговку царскую пару монеток и там где товарищ поднял денарий зацепил интересную пуговку с молниями и трубами и она в патине.Может кто в курсе чья она может телеграфистов первых?