Доброго понеділка всім, біжу на важку працю, на вулиці +15 і соняшно, кава була смачна і справ на сьогодні багато . Гарного всім дня.
Вітання шановному панству!Вчорашнє колесо зробив,причина оказалась така-зажало по ходу конус і заклинило...
ось є німацька рама , пройшла півЄвропи даж проз двір пана Славути ппроїджав німак, отакоєот і незадорого. https://www.olx.ua/obyavlenie/velosiped-nmetskiy-IDI04t0.html#a6a4fe2408
нє...я: а занедорого то: ми не перебиваємо один одному бізніс Возле банка сидит еврей и торгует семечками. К нему подходит другой еврей и говорит: — Мойша, дай взаймы десять рублей. — Не могу. У меня с банком договор — я кредиты не даю, а они семечками не торгуют.
з іменинами вас і вашу доньку! най росте здорова і щаслива і вас тільки радує! а в мене в маленької вчора іменини були
Йоу, шановні. Проґавив поздоровити пана Юнкерса - мої вітання! А також пана Сера з донькою - мої вітання! Живіть довго і щасливо, сі футів під кілем, м'яких посадок, попутних вітрів, ну і все, що побажаєте)