У Гданьську коли будували стадіон на ЧЄ, (а і зараз у центрі міста теж будують) вивозили землю на місце будови житлових однородинних будинків, на кожному самосвалі була табличка - перевірено археологами. Я скромно промовчу скільки та яких фантиків ми у тій землі знаходили
Якщо хтось там подума що пан Юнкерс старий як оце музло. То це невірно. Я молодшій за Консерватора. І навіть за пана Грифона.
та я і не писав ніде що я двадцяти п'яти років та й пан К від мене таки молодший добряче , все таки меншому за 30 перевалило, чого ж ховатись
Доброго ранку шановному панству!Припер з праці,веліка ніс,колесові задньому хана,шось заклинило аж оську зігнуло О пятій ранку було+9С
пан головой сільради піде? ні.не потяну) а бригадиром піде? ні, не потяну)) а завзаклунням? о! там потягну)))))
Яка там земля, пісок один. Але краєвиди...Мошногір'я, у всій своїй красі, торфорозробки, єх тре зїздити глянути, чи ще не все розтаскали сусіди.
Мої вітання всім, з ранку було +15 і досі соняшно, інтернет чомусь не тягне зовсім пів августа немає треба іти наводити лад на городі і по трошку робити запаси на зиму . Махорка цвіте, треба теж робити заготовку, бо ціна за пів року в двічі збільшилася . Гарного всім дня.
я бачив таке колеса в Ланоса ..одна знайома баришня катнула ПС баришня ганяє досить прилічно - на гонка катає