Доречі про дачі. Під моєю стихійний ринок. Ну та нехай але коли все пічне вирвало і грузить я якраз мимо проїздив став102 набрав..Свині тут і торгують тут і серуть і смітять. Шо робить не знаю..
як казав один ізраільтянин: а що у вас можуть зробить, ну наберуть 102 а в нас мовчки передьоргнуть затвор.
Отакоеот , подвійне свято .. Зі стєпу , з найкращіми побажаннями пану Юнкерсу !!! Щастя , здоровля ! (сторазів) ! Слава Героям !
Хлопці дякую Вам усім, що Ви трапились мені на життевому шляху. Дякую що не забуваете, дякую що па"ятаете. Все буде Україна.
ага роблять наче одне і теж але зовсім інші шляхи та правила, як і у нас з архами. Їм все дає держава а вони роблять собі коллекції, ми все робимо за свій рахунок - і крадії ми. Все одне і те ж, практічєскі. А рацій у мене штук штири, здається.
нічо сі, сьо наливають . ледве не прогавив. вже бігу))) і туточки пан Ігор, з Днюхою!!! єх. вдарили б зараз по вухах))) невеличке муз.привітання!!! youtube.com/watch?v=PVBmogGl5xc
Доброй ночі ! шабатуем, ніц не робим, п,ємо та закусюємо) Горбиляйтена по самі бейци, тож і потеревенити нема коли. Всім гарних вихідних та прохідних
Мінти приїхали пожурили сказали доказать ще треба що твоє... Я єслі чесно і не надіявсь... Зроблю по другому.