Доброго підвечора. Проїхавсь поповнить запаси заїхав в Криївку трохи підобідав, пообіцяв власнику зробить з камня "Україна понад усе!" вивіску.
Мені теж одне місце сподобалося приемний господарь і смачно готує. Буду поруч ще заїду залюбки . Кіт цікавий і симпатичний .
В людини є проект і підземна Криївка. Був музей та (та добрі люди допомогли)нема фінансової підтримки щоб те втілить в життя, задум хороший. В своє время я теж про подібне мріяв але все в мріях і залишилось.
Вітаю шановне панство! Не витримав спеки і махнув в рідні Карпати минулого тижня, трохи запаси грибів поправити. Гарно і повітря чисте, але ліс рубають просто абзац. Ну і браконьєрів багато, вони зараз модні пішли, на квадроциклах катаються, пішки ходити вже западло . Я не мисливець взагалі, хоча в сім'ї є люди які полювали, але це полювання було на кабанів, бо інколи їх було багато, на вовків.. але полювали з двухстволкою, вистежували дичину довго і в тому був якийсь азарт. А в чому радість полювати з зеніткою на яку навішали купу приблуд типу тепловізорів, ЛЦУ і один постріл коштує в 10 баксів? Якось печально стає після такого
Доброго вечора, погода нормальна була +23 те що треба, от якби ще не моросило то взагалі лафа, но хоть городину полило. Буду іти відпочивати, теж хочу в ліс, відпочити трошкі .
Привітався з усіма, дощик був ранком полив трішкі городину і вулицю, свіжо однако після +34 в тіні . Папороть знайшов з кавою, а от цвіту не має . Гарного всім дня.
Вітаю товариство! Спека, арбайтен як "татко Карло", бо треба зібрати купу шекелів щоб завезти сімейство відпочити в Карпати. Можливо є в кого контакти Пана @Oprishok ? Може щось порадить занедорого, які є варіянти відпочинку у Верховині, щоб подалі від людей?
Вітаюсь, товариство. Давненько щось не писав. Та і розповідати нема чого. Підйом в 6, і уперьод. Робота і робота, аби відбити той дурнуватий карантин. Вчора встав, сходив в душ, приліг і заснув до 8, то хоч виспався) А, хіба в понеділок шмат паркану поміняв між мною і сусідом, проводився пів дня. Що цікаво. Помагав сусідів син. В неділю попросив сусіда прив'язати пса раніше, бо хто його зна. Зранку злітав на коні за цигарками, вертаюсь, сусід їде. Каже, собаку закрив, син допоможе. Тю, кажу, нащо? Та все, каже, я лишив розпорядження) Я здивований, не есплуатував його, ясно, там щось підтримати, але - хлопцю 16 чи 17 років, а пару порад мені дав, що я аж заповажав його.