Шалом шановному паньству Ото був сьогодні в Одесі , та думаю тра на зворітньоі дорозі на Куяльник заіхати. Капець... Людей як мурах в мурашнику... В воду не поліз ...
Вітаюсь, товариство. Ото вам класно. Море, то сьо. Я сьогодні мало що облітав на коні пів міста, так ще ввечері логічною крапкою викорчував два бетонні стовпчики. А їх ще мій дід садив, а він все робив на віка) Хоч і дотягнув до 8, та жара все одно, ото і вхоркався поки дві ями по коліна видовбав, футболку й шорти просто викрутив наче після прання. Там ще земля наполовину з відсівом, то я більше ломом довбав, ніж лопатою. Навіть за пивом вже не пішов, щоб відновити водний баланс, водою обійшовся)
Вітаю панове, +35С, спекотно, пора включать кандеціанер і нагнать на зиму - 30 С я вам покажу кузькіну сосульку, кіски позамерзають на ходу
Доброго дня! В бункері потеплішало спустивсь на рівень нижче. Зранку по магазинах літаю шукаю гідравлічну шлангу на екскаватор. Кум собі бункер рішив викопать каже зимою тепло літом прохолодно щей захист від метеоритів та всяких там каліпсів.
Привітався! Хто рано встає, до обіда ледь ноги волочить. Сходив сьогодні ліс, покормив комарів, зустрів валериків, назбирав трішки грибочків(прущих небачив). Якось так.
Сивулі=Сироїжки, маремуха=(не лякатись)Мухомор червоніючий, а козарик= підберезник. А для тещі ще поганок блідих нема!
Хвилин 10 відварити(воду злити), а потім тушиться в сметані(сіль, перець, зелень, під кінець готовки добавляється кілька розтертих зубців часнику). Добавлю, сметана повина покривати повністю гриби. Можна також відварити хвилин 10, потім в казанок або глибоку сковорідку в оливу, обжарити кілька хвилин і сметана, сіль, перець, зелень.
Як відрізнити? Ось фото і назва. А в себе на місці з якимось грибником підіть у ліс. Мене вчили що мякоть має легкий рожевий відтінок, на місці зрізу середина ножки також робиться рожева. Корінь якщо червивий то дійсно має червоний відтінок. Съедобный мухомор серо-розовый (краснеющий, розовый)