Доброго вечора панове. Я в фейсбуці видаляю запроси тих хто не списується зразу через приватні, так що якщо хто з присутніх потрапив під акцію то вибачаюсь, краще напишіть в приват до запиту.
а я просто каральні операції проводю. спочатку напихаю буїв на сторінці, потім блокую. ібо нефіг мені усяку херню у стрічці показувати від довбнів
Пане К, ви нам зуби не заговорюйте - чому порядку нема - де цицьки, гаявасдужеуважнотатаприскіпливопитаю!?
ГутенМорген! нарешті літо, канікули. аж до нового року, там тиждень святкувань та зимні канікули! а поки що підсматрюю копо=хабаро мобіль)) ось сьо сьо цікавий возик)
Поки бжоссери несуть, дахи ростуть,бензілін цмулиться, павловнії закріплюються, , тютюн квіт кідає, Спартуха морозивом спрагу утомляє) кіт роботу провіряє)) їжачку щовечора пСят грамів наливаю))
Доброго дня. Ї!!ня по пляну. Тре самому їхати на Польшу по якогось недобитого бляхуя бо ще рік такого кардіо не витримаю.
Газоновські машини робляться один раз але капітально(і з якісних запчастин), тоді заливаються нормальні пмм і він ходить довго та щасливо
Правильно, один раз тут він вже був. так тут по мелочам відірвало подушку двигуна, помінять рамку радіятора, пару підшипників генератора пару ремнів та пару шлангів.
Робив два ГАЗа, волгу 24-10 і Газель 3л карбюратор, перша тільки ремні та фільтри потім міняв а накатував за місяць подвійну норму і возила бідна все і вантажними нормами, в другій спочатку не давали зробить нормально і тікучка задовбала, тоді таки дойшло(може), не поміняв тільки проводку(а її до мене спалили) от вона періодично дрючила а так тьху-тьху, правда генератор я поставив Бош хоч і б\в і бензонасос електричний і радіатор пічки латунь від північної комплектації. Все працювало поки мене не скорочували а техніку продавали.