Зря вы их ремонтируете , сейчас поломанные в дефиците в селах где потоп был . так что весь мотлох на фуру и туда продавать , потом им держава компенсирует как за новые ......они там щас сами ломают свое старье , возле каждого двора по три стиралки и пару холодильников ...
У нас в приході давно все легально, сам Зельйний (не фюрер, а президент) слину пустив, от з дня на день чекаємо з «робочим візитом». Та що я вам розповідаю і самі напевно в новинах бачили як народ біснується вдень на пляжах, а вночі в тих дурнуватих клубах.
вам там підтоплень після злив мало? цейвіслюк апокаліпсісу оно вже до херсону попхало, то херсон ледь незмило тропичною зливою. до речи це зелене чмо наче і до нас теж збирається. господи ну чим ми завинили, хіба мало того що воно і так усю економіку та политику на псі перевело нащо він до нас пхає
Вітаюсь, товариство. По погоді - сьогодні особливо жарко. А оце пам'ятаєте, я колись виставляв фото Валерчіка? То думав, щось корисне, равлик якийсь. А воно не. То іспанський слимак, завезли з чимось. Он на Львівщині був, то там страшне що робиться. Табунами лазять під ногами, і жеруть на городах все що бачать. Ото я тоді бачив, кілька тижнів тому. А сьогодні в погребі власному знайшов. Докупляв картоплі, продавець казав, з Греції... Та я вже приготувався до оборони.
такої херніі в насповно вже декілько років. тілько сіль і рятує. побачив притрусив сілю і всьо, конає