Кому аську 350 по смішній ціні ? показники на ріні деуса, майнлаба 540 і ммк https://reibert.info/lots/garrett-ace-350.569024/
Вітаюсь, товариство. В нас сьогодні щось тягло тягло на дощ, але таке... Побризькало щось та й все. А так-спека...
Камрад завтра на море їде. Не було білетів, а то з'явились. То вони за день зібрались) А ми б оце, аби не той ковід, вже б з Греції вернулись..
Та ж пізно. Завдаток забрали ще в травні. Та якраз сьогодні шукали щось. Думаємо мо' за місяць поїхати кудись в любі моєму серцю Балкани)
А тут курва вже другий день сніх сипе.Мабуть запряжу собак.та до коперації .по цигарки і каву У Львові дощ і йде війна на сході. А в Києві жнива і віє заметіль - Метуть слова, а всі потуги в льоді
оце морда в того їнота точнісінько як в мого колишнього сусіда котрий здав мене завучкі за то шо я шайбою вибив вікно в кабінеті директора й туди за ніч нахурделило з пів тони снігу , а коли я не визнав свою провину й мене за відсутністю складу злочину й доказової бази відпустили - він перший підбіг ( копія той їнот як на картинці) мене вітати й казав усім принародно шо він сам лічно бачив шо то не я ... а коли в нас була зустріч випускників - вчителька мені сказала правду , але піздно бо я давно про це сам дізнався
трішки попрацював, +30 С, спекотно ❄️ кузня холоду в дії , чергова ковка прохолоди в Ато.❄️ по ходу юбілей сьогодні, 25-й холодильник,
той слиз містить батрахотоксин , з котрого індіанці готують отруту для стріл. Декілька крапель достатньо щоб отруїти 50 стріл
Та тож мандарини, знову в приході СБ не те кадило закурили. Так скоро й на вербі грушки вродять. Вечір в клуню добрим людям.