Ну їх в баню ті водні процедури, підхопив ангіну, лежу з температурою. Привітався в темі! Всім гарного дня і міцного здоров’я.
здоров'я вам побільше, скоріше вичунюйте!Доброго ранку панове, +23 і сонце, хтозна чим і зайнятися. Осьо є такий регбус(для мене), ніхто не в курсі що це, нержавійка
хтось пряжечку робив, зубильцем вистукав і сварочкою отвір зробив. але щось пішло не так і згубилось.
може і пряжечку, це все той же учбовий центр РККА, штамповка, тільки отвір корявуватий а на круглому окисли силуміна і не нержавійка, може латунь, посріблена
Пройшов дощик невеликий по дорозі, зараз знову сонечко буде . Сто грамів з перцем і під ковдру повино допомогти.
Вітаю, шановні. Бачу тут людно стало - пан К вийшов із консервації, пан Т - з туману (ножиг з карману). Ну а пан Б все бешкетує) Приймайте нову віру - Церква Ввічливого Цинізму. ЦВЦ. Вступні внески мені, % самізнаєтекому. Пану Б дерев'яшки для опитів і спирт для протирання. І тегой - червень фсьо((((
І такі да місять літа вже тю-тю ше трішкі листя пожовтіє, а там білі мухи прилетять і в ліс треба буде йти за ялинкою .
Якщо файні то мене +, а якщо ото що пан показував то мабуть пас . До щось якесь таке неподобство слів бракує і матюки скінчилися .
Ось спрячу під спойлера три в кімнаті якщо кімнати теж три то подумаю трішкі зо вступ до приходу . Спойлер
а ви впевнені, що подужаєте три по три? прихожанок невдоволеними лишать нізя, недо..б то страшна штука))
складайте на дачі в себе - приїду до моря - заодно ревізію зроблю)) Там десь біля вас кам'яний курган стоїть, давно мене чекає
Треба пробувати буде як в анікдоті, питають Вірменське радіо, можно за ніч 1000 жінок покохати? Так, якщо ніч полярна, а бригада ударна . То таке, було б бажання.