Раков переловил тонны , быстрее нырять научился чем плавать - потом предки переучивали... варить ТОЛЬКО ЖИВЫМИ !!! . Мой рецепт на пол литра воды столовая ложка соли каменной ( если покушать без горки , под пиво с полной горкой ) ,соответственно литр=2 ложки и т.д. выберите ложку под раки так как они немного отличаются по вместимости .В кипящую соленую воду ,5-10 мин , укроп 5 мин , подавать лучше остывшими . Раков легко пересолить , потом с ними уже ничего не сделать... Есть рецепты с абрикосами , коноплей , крапивой .....но это все от лукавого .
Ох... Та застарити я і сам можу) Це, млять, принципово!) З того, що бачив і тримав в руках, то це оригінал.
ну най буде по вашому. яжненаполягаю, я простокажу. боми тут з одним поважним паном концесію зоганизувати хочемо то шукаємочесних розповсюджувачив. підете до нас мунетками старовиними спекулювати, га?
Вот щас опять пойду на встречу , потом иногда жалею , посмотрим .... Если не знаете , зачем используете в своих сообщениях по отношению к другим форумчанам ? Бан вы получили за это сообщение , хотя там таких и подобных этому набралось на расстрел . Формулировка - ( Оскорбление государства и граждан.По решению администрации. ) Вам видны ваши нарушения . Как то так .
Оно саме підтвердили, що оригінал. Та де ті монетки...Ото зразу викреслюйте мене з числа пайщиків-концесионерів.
Т.е. ущербы, которые ощущают себя хохлами, пожаловались администрации? Забавно. Оно ( хохол) не хоче надеть маску. А я, украинец, сижу в маске и в бане три месяца... Ппц.. Уважаемый tuman, к вам претензии снимаю. Спасибо за понимание.
Вот как вам объяснить что нельзя такие слова использовать ? Будете продолжать в том же духе вернетесь обратно на карантин .... я в замешательстве. Вы разделили мир на себя и людей с вашими ярлыками....
Розкажу історію. Дід, казав, було схоже. Врятувало його те, що він вернувся з секрету, тільки напхав в чоботи сіна, і ліг спати. Поспав хв 15, розбудили, ідемо в атаку. Якось, каже, воно так завертілрсь, що я, каже, рвонувв атаку напівсонним і з сіном в чоботах. І їх там поклали і тримали під вогнем весь світловий день. Потім, коли на другий день німці відійшли, я, каже, залізь на ту гору, а там всі ми як на долоні. Хто дуже смикався, того застрелили. Та більшевідїхадо обморожених. А діда врятувало те, що він не встиг витягти сіна з чобіт, то тільки трохи приморозив руки.
Да ладно. Я такой пуганый... Жуть.. Есть украинцы, а хохлов нинавижу. Это хуже ватников. Гниль и дерьмо. Вот мой ярлык ущербам.
Це було десь з зими 42, бо він тоді потрапив в полкову розвідку, а їх, казав, в наступі крім безпосередніх обов'язків, тикали куди могли, і в наступі бувало, спали по годині за добу. То і бувало, що розштовхали, а ти йдеш,щось робиш, а по суті досипаєш. А розчунюєшся толком перед тим, як з окопу вилізти.
Невеличка єкскусія повітом . Опитна С/Х станція . Заснована у 1912 році німаками колоністами як одна з перших сортовипробувальних станцій у імпері . Контора . У 41-43 німаковський госпіталь , у льоху морг . Майстерні німаки переобладнали під ремонт техніки , літаків , озброення . Ще у девьяностих працювали токарки , фрезерні 1930-40 років , потім нема .Шильда десь є з такого станка SHMITZ . На памьять видурив . Але всє покрали , нічого вже нема , Будівлі геть незабаром розберуть . Нема господаря , біда . Усі будівлі збудовані з гонорової цегли мажора того часу Ніколая Філібера . Хранцуза з коріннями у Швейцаріі який мав стадо гонорових овечок , сади з черьохою , добував сіль , зерно , мав зі степу свої рейки до найближчої станціі . Його сестра розбилась по дорозі до Мелітополя . Вовки зігнали коней з каретою з кручі на узбережжі Утлюкського лиману Отакоеот .
Доброї ночі, ох і написали ледь дочитав усе, був у полі годував комарів і бомок (овод) трохі фото і піду допивати пиво з чебуреками, бо вареники з чорницями вже доїв .
Заїхав на озеро, 500 грн за сутки хочуть, но щось бажаючих не було . Поруч за 400 повно, но то таке. В дитинстві там окунів тягав і мій рекорд коропця на 800 грамів витяг, а зараз гроші давай .