Салам алєйкум однополчани, тьфу, шановні кулєги!!! Де ви всі???Залило, затопило чи що??? Ну з Консерватором все ясно, він САЛО доїдає і парить птічці мозгу. Аскот самоварю драїть. А де решта я питаю??? Ану всі відозвались і бистро принесли мені по 5 рубльов золотих, царських - бо я великий Вождь і Учитель!!! Ффу, що це мене понесло, я ж не КонсерваторПрямо раздвоєніє лічності Я тут фотки класні зробив, похвалюсь вам
в мене ледь серце не стало від таких світлин. сиджу та ледь дихаю. мабуть прийдеться валідолу пожувати. це-ж де така краса весь час лежала що так пристойно виглядає?
Одна в музеї, друга в ничці УПА. ЗБ-ха була моя, але я її поміняв на іншу вєщь, тепер обидва раритета в мого друга
отак кулемета віддати?! а як тоді жити? без кулемета життя немає! а коли їх два або три, а іще ліпше п'ять! тоді взагалі спокійно можна спати.
все вірно! так що давайте ваші кулемети ділити по братськи. тобто женіть мій братьский відсоток і будєт всьо чінна і благародна(с)
пугу-пугу! козаки з лугу! то де ви всі поділись. га питаю? чи сало ховаєте чи чужого схрона копаєте? агов!
Не репетуй Ніде копати,вода стоїть майже скрізь. У мене города нема,є ставок,карасів буду розводити. Дякувати Богу до хати вода не дійшла,за п"ять кроків зупинилась,поки що. А у льосі по самі вінця Ось світлини покажу.
карасі то не дуже, а ось осетри то добре. ікорка там, балик. іще можна раків розводити, тільки ти наших не бери, вони мілкі. ти цих, загранишних бери, омарами звуться. виростають по півметри не рахуючи клешень. не знаю як там в тебе хата але може лантухи з піском покласти щоб хоч якось захистити хату.