Вітаюсь, товариство. Таки з святом, друзі!) Сьогодні сусід зробив мій день зранку. На городі за хатою зійшлись, покурили. Він розказував. 91 рік, ще совок не розпадався, він дослужував в Сибіру, забув де саме. Заступили на чергування. Глуха ніч, каже, йду - з одного боку паркан, з другого склад. Тихо, спокійно. І тут з-за кута складу вивертає шото чорне і здорове і з гуркотом несеться алейкою на нього. А в нього з всього озброєння напутствіє смело действовать штиком і прикладом. Який там, каже, штик, я в житті так не бігав))) А виявилось все просто. В частині було пару конячок для якихось госп.потреб, і хтось забув чи що зачинити конюшню, і один коник вийшов в бродив по задворках складів. А то зачув людську істоту і побіг до неї)))
Доброї ночі, таки дійсно в лісах ні хабарю, ні грибів прущих,оно тільки черешньовики залишились, від них єдиних можна трапити в той час коли мунєти відрами копали
Мої вітання всім, не було часу малювати ідею зрозуміли от і добре . Тепло і соняшно на дворі, ранкова кава і до справ.
Вчора трошкі погоцав по окрузі часу писати не було, в лісі непогано, комарі їдять але жити можна . Трохі чорниці на зиму набрали і собачку зустріли, печеньку з'їла і втікла у хащі, но то таке село за пару кілометрів, захоче піде до людей. Калюжи такі що своїм капілацом вирішив не ризикувати .
В дома до ночі перебирали і пакували до морозилки, в зимку буде смакота . Заскочили ноги помити і руку на ближайшее озеро. Трохі грошей з нас захотіли но то таке, якщо на день заїхати то дешево за ліжак і домік з 9-ї до 21-ї 100 грн з носа, дітям 50-ть грн. Можна відпочивати якщо не має варіантів. Качки плавають .
В вечорі шашлик був, пиво і баїнькі, То все добре, але пішов щось робити по господарці. Гарного всім дня.
ленінградська серія 1-23. Доброго дня панове. Сухо, тепло, мабуть треба прогулятись бо обіцяють дощі.
Предпочитаю ходить по своим старым проверенным местам,в принципе можно по лугам попробовать,только на них сейчас траву слабо косят а леса выбиты ..
Я теж віддаю перевагу скіфам на полях з вологою землею, скоро буде. А ліси(точніше лісопосадки) просто копані.
Привітався в темі. Позавчора до обіду був на морі-ето кайф, марожинає (М). А вчора і сьогодні ловлю відходняки, бо мабуть перегрівся, а потім ще й холодного напився. В кого є можливість і трохи часу-гайніть до моря, воно лікує і дає заряд позитиву.