тю. що там важкого? малюйте камухляж який заманеться. буде дізайнерська вєсч, а хто питатиме то скажіть що грубі гроші коштує але можна ще знайти трохи з іншими плямками
Привітався з усіма суботнього дня, соняшно і спекотно буде в день, кава і до справ, гарного всім відпочинку, бо три дні вдома .
Доброго дня панству! +30, сонечко, травонувся херсонськими(якщо не брешуть) абрикосами, моя першими ж, в мене було нормально а вчора парочку з'їв і капець, аж тремор. Чі обробили їх чимось?
В мене теж родичи черешні наїлися каже пів ночі по черзі іхтіандра кликали, вугіля не допомагало . Спекотно на сонечку щось робити, а от у ліс на днях треба зганяти, в мене тиждень дощів не було, чорниця з'явилась на базарі тож можна з'їздити .
В день ще можна в мене ходити в шортах, а от ближче до вечора біда комарі з мошкою залазять скрізь хімія по тіпу помазати чи побрискати трохи нижче копчика. Минулого року браслет купив в аптеці від кровососів, треба мабуть подивитися да купити, бо немає спасу Гарного всім вечора.