Бляха, крім райберту ж і магазини є. Я щось і не подумав))) І проїжджав сьогодні мимо, не зайшов. Тре позвонити власнику, мо' він вже теж закрився.
Пан Ко/о каже щоб я брився...зима вже скоро,а це моя рідня із Золотоноша... Сестра Юля дядькова доця,я,дядько Олег,двоюрідний матері братІ,моя мама!
У Золотоноші в мене є знайомий кулікціонєр дуже відомий в вузьких колах . Збирає цегли з бувами . Там є і з Таврійської губерніі )
Оце нагадали) Померла бабця, 2008 чи 9, не згадаю( Розбирали речі, там все приготовано було на смерть, ну і все інше. В кишені шубки знайшли 50 радянських рублів. А в згортку рушників ще + 50. Фактично, місячна зарплата пролежала приниканою майже 20 років)
Тих деревяних. Тисячами мільйонами пропало в загашниках та в стінах чумаданами.. історій з тридцять точно знаю. Тільки людей жалко.
В секонді міряв куртку, дружина попросила для тата поміряти, йому для роботи треба було щось. А ми з тестем одної статури. Та булап порвана кишеня, я там відчув щось, кароче з підкладки вилучили двічі по 5 евро, пожмакані і потерті, правда) В мене на рахунок цього комплексів нуль, ми їх потратили в Угорщині. На мене дивились, правда, як не знати на кого, та пох. Продавчиня англійською знала, певно, тільки ай оф дьюті тудей, а я угорською ще меньше))) То в ітозі всі отримали, що хотіли)
Та чув теж. Та в моїх діда з бабою чумаданів не було, і то для них були гроші. Чого вони їх не міняли? Чи забули, чи що.
колись був совіцький союс і тоді всі ховали гроші самі від себе ... в мене була крутецька радіола і я туди сховав рівнісінько на яву горшей , потім помер дідусь , потім переїзди , потім знову переїзди , потім розпавсь союс , потім я вирішив знайти кругленьку ворсисту витирачку для грампластінок шо була в мене в радіволі - відкрив ящичок і мало не вмер бо побачив там згорнутий циліндрик з пісяток та сотень ...
Та, боюсь, не зумію повторити бритівський стиль) Забракне смаку( Дружина, правда, художник, та її поки допросишся... То вже ліпше чотири листки фанери...
Та оце певно, 300 + км траси,і всі хто їдуть спиняются посцяти саме там))) Ну, то я так себе тішу...)))