криса не та со миша а та со дощ іде типу рубероїд то я про покриття а шмаття від цих плиток там просто завалісь, їх німці артилеріїю накрили, вибирати ці кріплення нервів не вистачить. ні дякую, не треба мені столік, його й ставить нікуди, хіба квартирку наподаруєте десь в тепленькому місці отоді я ваш столік і куплю для обнови
то я першу-ліпшу світлину з інета узяв. а цвяшки таки овибирайте. можна туристамспродати як старовині гроші ну або щось вдома прикрасити
та ну їх нафік, їх там вагон на кожному колишньому будиночку, це цілий день на одному сидіти; приїзджайте, я туди переправлю - навибираєте і будете з заклунням розраховуватись, там поля чисті то навибиваєте що душа побажає.
підходьте в слідуючому житті обов'язково бо в цьому в мене таке не заплановано, в прошлому мали б резервувати
Я пропонував в складчину купити будинок біля моря. Ото ще контакт залишився то тепер і охота пропала тим займатись.
33 в тіні і як ото до дому чалатати від магазину до магазину де є кондиціонер, чи до вечора почекати покі сонечко сховається . А покі п'ятниця .
Вітаюся, товариство. Спека сьогодні неймовірна. Я шорти не дуже полюбляю, в дворі хожу, то так, а це нап'яв на себе та так чемчекував містом) Не знаю, що там в тіні, в мене на сонці +42. А оце що, британські склади іссякли? Хотів собі штани ДПМ підібрати, полазив по аукціону, толком нічого не підібрав, бо толком нічого і нема( А я ж його так полюбляв. Тепер що, шукати якийсь танзанійський секонд?