Ось,купіть собі кондіціонєр,тоді 33 буде нестрашно. https://m.mixadvert.com/go/?h=0788b...0amEtYnVrb3ZpbmEtdG9uZS4xMjA4MTg4L3BhZ2UtNQ==
Прівитався з усі рибного дня, тяжко працюю вже, ранкова кава була смачна, в мене тепло і соняшно і справ багато. Гарного всім дня.
Спочатку чеським пивом заманювали, а тепер лимонад протермінований. А от у нашому приході завжди свіженьке німецьке пиво, взамін від прихожан нічого не просимо, хіба що підпис, так, карлючка для формальності на договорі дарування майна. Привітався в темі. Рибний день таки, ходив по рибку. Всім гарного дня і міцного здоров’я.
Привітався!Сижу в бункері працюю, ніяким пивом з рибою ви мене не спровокуєте! От на море дуже охота.
Та моєму тіки 15, але без цепу не понімає що не треба кусати всих хто під ходить до двору чи до хазяїна.
щоб зайняти інший прихід потрібно його звільнить від іншої канцесії, пока з буратино почали, дальші настойка березовая 40%
Вітаюсь, товариство. Осьо камрад подарував отаку штуку. Не знаю, правда, навіщо він мені відпрацьований, та хай буде. А в іншому, спека. Під вечір "Львівське" як в суху землю пішло)
В лісі клас! А хто небудь в курсі що за штукенція, вигнута дугою, трапляється неоднократно і в двох розмірах, латунь?