Ви незабудьте про 3 літри меду за мого вам Ф70 -го, ато ходили б зараз з клоном і похвастатись не було чим. відмазки не приймаються ніякі !.
навіщо його варити,позасверлювати в пластині так як в диску і прикрутити гайками,а яка там вага буде підніматись??
обов,язково покладу баночку у той рюкзачок ,що гарним порошочком пранний тільки відразу кладіть Ваш бутлик у рюкзак та відсилайте. бо всі мої 3 літрові банки з подвійним дном. там небуде 100% 3х літрів))
То це ваш приход угнав мого моцика,нєхарашо,поверніть мені його негайно з 250% компенсації невикопаних мною динарів Риму та всякими монетками ляхівщини.
не угнаний а був знайдений за допомогою металошкукача можу літру меду наподілитись, тіко баночку вишліть.
Доброго здоров'я всім, спекотно і парить з самого ранку, кава на фоні смачного майбутьного гибриду, слива з оличою, їстівна і смачна. Гарного всім дня.
Вітаю товариство! Вже другий тиждень сидимо з дружиною на Балтиці. Погода змінна - спекота та дощ, але це не перешкоджає културальному відпочинку - холодильник працює, а пиво охолоджується. Пару разів був у лісі - результати марні, але дивувався тому на скільки справний є Деус - бак від газ маски взяв на глибині 1м 20см Вітаю пана К% з поверненням - на решті порядок буде
оце ви пане і попались, а підскажіть як ота штука у вас правильно прозивається бо як вже тільки не писав не знаходжу а в нас взагалі нуль
хоч тонна, хоч 500кг краще перестрахуватись і поставити хомути зі сталюки, в таких механізмах краще перебдєть.