кому наподарить рюкзачок, на коп вистіраний в пралкі добрим порошком, залишилось профілактику лямок зробить.
якщо туди запхати отого кондера з тих двох-обох, що Ви мені наподаруете, то звісно не відмовлюсь від такого презента. Безумовно від нашого Бжо приходу, трохи меду Доброго вечора банді. в нас як завжди: Дощ іде а ми скердуем Сподіваюсь всі, хто приймав участь в брутальном розкраданні клуні, все добре переховали та тримають все в таємниці?))) бо дивлюсь якщо промовитись,то можна отримати лозинкою по сраці)))
Про магніт забув то добра порада тоді будьласка і магніта побільше теж покладіть . А шо залоз не буде чи то так спекотно шо пізніше.
Вітаюсь, товариство. Я оце між дощами прогулявся трохи. Машину не рухав а на блошиний ринок запізнився...
Нагадали одного камрада. Сидим колись випиваємо, а в нього щелепи не спочивають, і в бесідах участі майже не приймає. Занятий дуже. Один йому так обережно і інтелігентно робить зауваження-мовляв, Вовчик, ти за.бав жерти, це закуска. На що він відповів, витираючи масні губи - це ви закусюєте, а я їм.
і без всяких шпаків лишаєтесь не тільки без черешні а навіть і без листочків на ній. ніччого не змінилось.