Мої теж приймайте доброго рибного дня усім. Трішкі зайнят був, хто в курсі каву бачив ще з ранку тож доброї ночі і до завтра.
Вітаю шановне Панство! Пане Бек , скажіть мені як музикант художнику, автомобільний кондиціонер в домашніх умовах перевірити де дирявий якось можна?
боюсь даж і казати, от Цукерман мій акаунт удалив в фейсбукі за консультацію безкоштовну шо я с етого буду імєть?
з ДП, на реконі? а в якому році? але вам скажу є два варіанта роботи кандіціонера; робить/неробить, третього не дано. ну накачаєте ви насосом повітря в систему а що толку то? у вас ні муфт заправочних ні манометрів. по феншую виходить що ніяк.Теоритично даже якщо є дюрка, її потрібно заварить аргоном, продуть систему азотом, добавить масла в кондіш, заправить фріоном вихід подаруйте мені авто, нащо воно вам без кандіціонера.
Зараз піду люка заварю нах. коло себе вже заварював то буквально через 5 хвилин мер, мінти були і даж директор кпп , протокол зробили на порчу комунального майна., отакоєот.
Теж привітаюсь.-)Навіть й не знаю , як сказати , мо напіввечєр -) Ожина нарешті розквітнела , кукурудза вже мабуть по півколяна.Ходив сьогодні на "город" , так в нас називають паі...