а шо в стареньку хатинку вже не влазимось ? а шо дивного , то Альошина маннета , вона вже рарітєт ...
Я молодим на 3 боковій нормально поміщався,навіть в електричках умудрявся спати,все життя в мандрах провів .Ех де мої 25 років?
Вітаю панове, +35С, таки сезон відкрито, миряни розбірають холодильники і пралки при порошенко такого не було. Спробую сьогодні напродать неробоче. Четвер, рибний день.
Вітання шановному панству!Косили берег,поламалась косілка на половині роботи,прийдеться ручною добивать 25 сотих...жара+33.5С
Кому веласіпєд німецький майже поруч пана художника , сам Манштейн на ньому катався https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/velosiped-nmetskiy-IDI04t0.html#4ac66e72c4
Вітаю товариство! Дощі вже закінчилися, зара сонечко та тепленько. На факібуку кляті жидокацапи мене зному заблокували, але це таке - дрібнриці! А я ж нічого поганого не писав про що й повідомив жидівськокацапське бюро! Навіть пояснення вислав, але курвини сини не прийняли Ну от скажіть, люди добрі, як тут любити жидів та кацапів
Доброго Всім здоровя, шановне панство! В першу чергу вітаю пана Топаза! Всіх благ і міцного здоровя! Сьогодні жара +34. По наміченому плану їздив велосипедом на відновлення контактів з старим знайомим. Маршрут проклав найкоротшим шляхом по грунтових дорогах. Це приблизно 27 км в одну сторону (на територію іншого району). На цьому фото, десь на відстані півтора км від мене дуже величезний курган (показую як можу). Коли попав на територію сосіднього району, вїхав в давно покинуте село, будинків нема зовсім тільки заїзди на городи на яких колоситься ячмінь (чійсь таємний бізнес). Дорога в цьому селі грунтова (на самому краю району, і без дороги село не мало ніяких шансів на виживання). В одному місці повезло десь метрів 200 проїхати асвальтом. Виставляю фото якогось оборонного укріплення на панівній висоті (по самому центру фото). З цієї висоти все прострілюється на декілька кілометрів. Коли приїхав до знайомого, на моє запитання про це укріплення, почув тільки що там були німецькі окопи... До дому повертався трохи іншим шляхом. Заїхав до добрго друга, випив 4 чашки чаю з пирогом... Жара вимотує...