Ну так на перспективу треба працювати,правда там трохи інша формула,але коли продажі впадуть то і підправим,добавим до назви форте
Доброго вечора панове. Таки вирвався сьогодні в ліс а оскільки там копати немає що(крім піску) то гриби.Є практично всі крім червоних мухоморів(трошки фото)
Доброго вечора, то дощ то сонечко і роботи багато, ранкова кава була смачною середня температура +15 і буду відпочивати бо інтернет щось ледь тягне, може із-за дощу . Доброї всім ночі.
Вітаю панове, таки сонячно +53, 6 F іти арбайт. виношу все з майстерні , геніральна чистка непотрібного в потрібне. Началось землетрясение и она к нему сильно прижалась и спросила - что это ? - это конец Света!!!
а осьо? єслішо я ще намалюю (с) дарма ви мене від березового соку відлучили - тепер буду фальшивих буратінів на М. Арнаутівській продавати і знижувать рейтинх цсб
Доброго Всім здоровя! У нас зранку +5. Випустив гусей, дивлюся а ночви пусті (а вчьора воду наливав). Підняв їх напроти сонця - світяться дві дірочки, візьму на два гвинтики, паять не буду. По перше травленої кислоти нема, цинк травить то може і є (якщо весь троюрідному брату не віддав). По друге, вже якщо пішли дірочки, то краще зразу поставити нові ночви. Навики і практика паяння є, два рази даже паяв радіатори людям. Правда вони все приносили - і буру, і стеаринову пасту і паяльник з лампою. Але паяв їм своїм єлектричним молотковим (ним простіше). До речі, середа також не поганий день. Але пятниця кращий!
я ізвіняюсь, не відлучили а ізігнали, це дві великі різниці. а фальшуванння буратін несе наказуємий діяніє, ви впевнені в своїх силах? прихід св. Папи Карло це вам не хухри мухри,