відкрили новий прихід , розширяємо так сказать прихід св. Буратіно. будь щирим, добрим увіруй і спасешся.
Чого,він в цій ситуації правий,вальнути пса це є використання зброї,вальнути людину застосування,по правильному пса потрібно було пристрелити,а хазяїна на баланду хочаб на рік,разом з тим бичарою шо мішав виконувати обовязки поліцаям.
В мене десь така сама. Ще і кірасір там бовтається. Ціни нема. А всі оті навороти, то від лукавого. Як казав один камрад, калашмату треба ручку на цевье, як в румунів, все інше беззмістовно. Вітаюсь. Весь день дощ. Двічі за день змокнути встиг до нитки) Що цікаво, тримали воду, ноги вологі були, але сухі більш менш. Другий рік ношу.
прошу пана у вас був неправильний радіатор і поставили такий же, у радіатора повинні бути ДВІ вертикальні розпорки з латуні а не одна посередині вони якраз і слугують тому щоб вентилятор не протирав соти. Вдома зніміть і припаяйте хоч саморобні.
Мої вітання ! Дійсно , не вєчная жизнь , але , як виявилось , бункер та заздалегідь продумана тактика й тилове забезпечення дали змогу надійно самоізолюватись на будь який час . А от зв'язок - не змінюю свого переконання що від жіесем та тирнету треба потихеньку відмовлятись , треба шукати альтернативу . Пи.Си. Як показала ситуація - хвора людина з заслаблими руками досить складно тримає рушницю й одночасно натискає разобщітєль . Загнаний патрон в патронник вранці треба вивільнити , себто розрядити й вологими та слабими руками цю процедуру зробити відносно незручно , правда це ІМХО ... Треба ретельніше обирати зброю
Мої вітання усім, пів дня дощ лив, а після обіду пішла світа і з кінцями досі не має, рес трубки не бере а їхати палити далеко по калюжам і темно . Мобільний тернет ледь тягне . Тож мабуть добраніч усім, можливо завтра згоняю на розвідку по гриби у найближчі залишкі лісу.
був на базарі , знайомий казав шо нема грибів , зараз дощі лляють то може щьось виросте ... нашо Вам отто , парон в пароннік , рогатка наше всьо ...
В магазині сказали що то є Іранський і там лише одна перетинка з другої сторони 2300 злупили. Пошти даром.