100% , ще ляксандрійської губернії не було а в наших краях скіфми жили. до пічки нема опору такого, є форсунки на інжектор, три блоки котролерів, дві кришки трампльора, бензонасос .Можу завтра нафоткнуть.
слава св. Буратіно, таки маца свята з кошерним салом рулить. пиво то для причастія, он ще одному правовірному напередам ночі не спить, пензликом образи намалює святі.
Від Ковеля до нас 52 км. Володимир - Волинський у 1988 році святкував своє 1000 ліття. Так що КР тут теж було в досталь, даже земляна фортеця є, там князь Володимир проживав.
Там я таких в'язів ловив руками охх. А сома не зміг вговорить. Одне зло оті ракушки як леза всі руки ріжуть.
Доброго ранку шановному панству! Вчора по дощі попер копать трохи...таке-металу трохи і прягу матроську гнуту ... Буду порівнять... +14С.дрібний дощ
Мої вітання всім, трохі зайнят був катаюсь досі по справах, було +10 і досі похмуро, кава була смачна і ножика знайомий комерад зробив, заготовка була в подарунок від ондого пана знайду фото покажу що було до. Гарного всім дня.