Доброї ночі, покі було сонечко і не падало на голову в городі працював трошкі втомився і інтернет щось підтягує, буду відпочивати іти бо завтра на працю і ще багато хлопот, бобра в ніч всім.
Не робити можна жити, а треба ще влаштувати нічний дожор і митя, точніше відмитися від поту . Тож якось так.
слабак, я диск борони майже 2 км пер акі йошак. а тут таку найцінішу річ на сучок та в нашому повіті війни були бо хтось взнав що в сусідньому селі металевий топір і пилка.Зібрались, віджали топір і пилку і село спалили, отакоєот.
Я три сокирки вирішив з собою взяти,томагавк все таки крутіше чим одна пилорама,тим більш що для неї потрібно два раби,нераціонально
Вітаю панове, +5С, таки похмуро, сьогодні збір приходу св. Буратіно, будемо думать де подарунки отримувать
отой наріст грошей коштує а якщо розпиляти та застабілити то буде десь біля 300грн за брусок, якраз і пилка була(якщо воно вже сухе звісно).
та хоч струхле то в стабіленому вигляді розбирають, навіть шишки та пір'я тільки кактус джус не дешевий але і бруски від 230-240 грн і вгору до 500 з гаком грн.
Я свої сьогодні отримав. Бензину кільканадцять літрів з 92 року. Та баночку мастила ще платівок мішок.ну і там по мелочі.
Прихід завтра відвідаю тіко ненаю хто стриптиз танцюватиме. Друге питання той бензоль можна використовувать за призначеням?
вакуумна камера робиться елементарно і ви кудись поспішаєте? тим більше можна продати і сам кап, правда і доходу буде нормально тільки тому хто його купить і продасть брусками так що треба хоч розпиляти для гешефту