Правда я там тільки до 14 років кожне літо, а далі тіко набігами. Сестра рідна живе і дядько в сусідньому парадном з братами.
Доброго Всім здоровя, шановне панство! У мене останні новини такі: Білку, що ходила по маршруту через двір, мій кіт задавив. Через день у двір прийшло молоде більченя (мабуть матір шукало), побачило кота, і вирішило перечекати на груші. Груша росте окремо від інших дерев, і щоб дістатися до найблищого дерева, треба перебігати по землі. Кіт більченя помітив, сидіти йому довгенько. Через деякий час, на горіх прийшов великий білка-самець, сів у кота на виду, і розпочав трісотню. Відволікав кота на себе, давав змогу більченяті втекти. І воно таки втекло...
Доброго ранку! Ото думав помру, як молодий баран хватонув зайців цямрину варив. Біг в час ночі шукати по Черкассам круглосуточну аптеку навпомацки. Добіг до 3 лікарні ще і пускать не хтіли, місто бля..
Оце, панове, в цьому відровому бутлі виноградне вино. Більше 15-ти років стоїть запічатане. І не відкриваю. Бо як відкрию, то почну пить пивними бокалами. А потім дуже веселі пісні почнуться. На зразок: На городі кури гребуться, А в садку дівчата *******. (Пісня "Чоботи").
Вітаюсь, товариство. Як ви тут? В нас прохолодненько, і тепла не видно. Судячи з порад з сусідньої теми, в мене назріває перестрілка з сусідом за яблука))) Тож готуюсь) Ось, наприклад, в цій фотці мені подобається все. І старий Хем, і ленд ровер, і масах, і стволи)
яка це лощадка? якийсь не стрижений після карантина дядько , дивиться одним оком, може навіть сліпим Добрий вечір. погода наладилась , дровничок збільшився на 6+ кв. приймаю буратін даром піттячко вилупились, 14 шт. квочка надута як індик біля них час від часу дратую її лозинкою на морі сьо штиль. тютюн росте в однооку біноклю підглєдію дє,хто, яких добрячків поклав. чебрець , цвіт, накосив. діло йде до трапези гарний дрицель єх... більш 15 рочків не наважусь. бо 100% розлажусь десь. дуже швиденько.
Десь пан Бек з своєю бригадою заїхав під Ляксандрію ніяк не повернеться. Мабуть хабаря з клуні багато везуть.
Таки тільки припхався з копу, находився хай йому грець, завтра вихідний таки аж цілу неділю, отакоєот. хабара ніц, пару совєтів 35, 57 рік, медалька і шмурдяк. в містечку вже є 17 металошукачів, фсьо, продаю свій Ммк і купую хфотоапарат.