Цікава картинка трапилась з описом, ділюся і іду готуватися м'яти постіль і не не тікі но то таке, риби не було як і рибок тож піду відпочивати до завтра усім. Ледь не забув добавити світлину .
Вітаю панове, +15С, таки пятниця сонячно , гарно та ще і Миколая, піду на базар та куплю самосаду з люлькою.
розбирав і те і те - нічого спільного. совки не вміють робити - тіки красти А альфа ромео таки з фіатом родичі)))
та ні- у менне взагалі там не стояло запобіжника)) просто відвалилося вухо. на резисторі напис "feito no Brasil" мабуть таки абізяни перегризли))) Я поки-що приколхозив туди дротика, але якось не кошерно виглядає))
опір заміряв - 1.5 ома. втулив амперметра на його місце - струм 12 А. Там дріт ніхромовий походу десь 1.2 мм діаметром.
Альфи та Лянчії входять в концерн Фіата і в рамках заощаджування коштів багато комплектуючих пасує до усіх трьох.
Мої вітання, на вулиці з ранку було +6 і вітер зривається, хмари ганяє по трошкі, вже тяжко працюю тож буде час буду писати, кава була смачна і всім вдалого дня.
То ви не те розбірали! Перши копійки шли на 90 відсотків з італійських деталей. Навіть болти на колесах були італійськи...
Вітаюсь, товариство. Сьогодні в нас то дощ, то сонце. Заспав, встав тільки в пів 9. Вилізь на вулицю покурити з кавою, замерз як собака в бритівській флісці на футболку, докурював то руки трусились) Потім потеплішало. Пішов на нп вдень, знов холодно, через хв 15 вертнувся назад розствьнутий, бо жарко було. Кароче, хто зна що, а не погода. І робити ніц не можна, а є що. Лежить кільце обручальне, мідне, думаю почистити, розточити, бо не налазить, та мо' використовувати на реконах замість свого золотого. Як гадаєте, варто чи ні? Чи мо нове запиляти?
А воно флешмоб трива. Це Меджибож, 13, здається. Другий день, закінчення тактики, вже під вечір. За два дні стільки було виходжено, вибігано, недоспано і випито, що сили лишали самих витривалих. Зате пика яка задоволена)))
То Ви є на фото??? Доброго вечора всьому шановному панству!цілий день просидів у хаті,-зимою так не мерз як сьогодні,надів валянки,кухвайку,ліг і вкрився ватним одіялом...-брррр
Та ж я. Тю, які ви ото незакальонні. Я он сьогодні під легесеньким пледом придрімав годинку точно під 2-й Міцний горішок. І котик біля мене примостився ще був. А, забув, ще перед цим я опалення включив.