Вітаю, шановні. У мене питання - може в когось лежить отакий резистор без діла? https://www.google.com/search?q=7782831
Пише, що то резистор пєчкі Альфа Ромео. Нічого собі, у пана жужа яка породиста. А в мене теж щось там накрилося в щитку приборів, завтра буде рівно місяц, як машина хворіє, то майстер зайнятий, то запчастини довго йдуть. Доброго дня, шановному товариство. З Днем вишиванки будьте здорові.
Как правило перегорает тепловой предохранитель ( та деталька, которая стоит под самим резистором) на радиорынке можно купить такой и поменять. Стоит гривен 5 но утверждать не буду) Перегорает он от недостаточного обдува при малых скоростях. ( может чуть приклинивает вентилятор) .
це ще на дальних підступах до Атб , не всі доїхали а під самими дверима маркета отаке робиться Добрий вечір. Скажіте, це склад?
Вітаю товариство! Син марнотравний не повернувся - бо на факібуку лайкає аж гай гуде, а тут Оце навіяло фчорашнім кабаретом за участі вашого бубочки
Холодно як в березні,і коли та весна буде? Там на 300 ом ніби, потужність 7-10 Вт.Можна керамічний найти,на радіо базарах.
От цікаво де таку вечерю знайшли адресу не треба їсти таке і за гроші щось бажання не виникає . Щось в мене знову на градусніку +9 може поміняти вже треба. Гарного вечора всім.
Вітаюсь, товариство. Так сьогодні, прохолодненько, але сонячно. Дістався і до мене флеш-моб карантинний, 10 фоток на 10 днів. Мені аж сподобалось колупатись і шукати фотки) Деякі взагалі не бачив. Осьо, ОС-2013, спіймали мене, як біжу і із запобіжника знімаю, я і не пам'ятаю щось такої фотки