Привітався. В зв'язку з енергорабством в Україні маю задумку змайструвати якогось генератора. Хочаб спробувати для совісті. Маю рядом річку як варіант але не з великою течією.
Вас посодють за незаконне використання природних ресурсів,так що річка в прольоті,вітер під питанням,Сонце детек приватізіравав
Мої вітання усім, з ранку +15 було і моросив дощик непоганий, кава була смачною і багато роботи назбиралося, тож тяжко працюю. Всім гарного дня.
Доброго дня всім. Забугорщина продукує ефективні генератори для маленьких річечок, ставиться відвід пластиковою трубою невеликого діаметру. Я так розумію буде кілька але: не маленька ціна і думаю місцева влада зажадає дозволу на установку як і на вітряк. Ну може ще щось вилізе по ходу.
По Вінниччині є кримінальне провадження за незаконне використання води для видобутку електроенергії,там купу всяких дозволів та погоджень потрібно,і напевно небезкоштовно.
Не встиг викласти скотиків в сусідній темі покажу в цій . Пообідав і далі горбайтен обіцяють на вечір знову дощік, доживемо подивимося.
ну це мені таке видали а чі така сумма чі ні точно не скажу але й не здивуюся якщо дозвіл на це треба в обленерго підписувати
Якась кантора приїжджала в нас до кулібіна,щоб він зняв бо щось там не відповідає,вони ще підйомні крани перевіряють.
обленерго іде боком, там екологія тіки може придовбатися, і то якщо там шум перевищує якусь межу у дБ