Слава Богу пайдьошники туди не добрались, мабуть мозгов не вистачило. А то б прийшлось нам спать под откритим небом
тоді вже не шварцлозе а мг-08. З.І. а то тільки в мене проблема з загрузкою світлин чи іще в коось таке?
Я не про те щоб їсти (хоча застосовували і застосовують як лікувальний засіб) - знахідки треба ж чимось консервувати, а для цього лій підходить набагато краще як сало.
Про смаки сперечатися - річ марна. Просто прийшло на думку, що в стаї годилося б використовувати щось "рідне".
хто? я? такого не може бути! от пан атаман аскабан таврічіський той і драконяче сало їв. а ми хто? ми скромниє аспіранти!(с) окрім свинячого, та рибного сала тільки масло веркове та іще сметану та вершки. і всьо!
без зайвого сумління скажу що я спец по розкуркулюванію. а іще я дуже добрий комірник або скарбничій. так що сі бистро прислали мені увесь свій хабар. я його покладу до комори та най собі лежить тихенько. я буду пилюку віхтиком стирати та перераховувати всьо. раз на тиждень.
Ось будь ласка, забирайте, але нікому не давать во врємєнноє пользованіє бо прийду з ревізією і випишу штраф
Попробуйте тепер відговоритись, що ви не спєц по САЛУ, тут http://reibert.info/threads/Консерватор-наносит-ответный-удар.364173/ вас визнали самим главним вождьом по САЛУ, так що лаври в Аскота забираю і віддаю вам