Знач то в мене таргани . Помітив цікавинку після того як забанили на фб , перестали деякі сайти відкриватися які до того відкривалися самі . Навіть вікіпедя не хоче . Тіко тре додаток грузить .
Чули но за посилання на конкурентні сайти можуть розцінювати як порушення . Багато хто і де зареестрований . Піду готуватися до понеділка точніше до ранку провести дезінфекцію засобів захисту бобравніч.
Питання не кого, а за що, було кого а решта вже питання часу . Анікдота згадав - Якщо у Вас не має судимості це не Ваша заслуга, а не дороботка органів . Від того що закрили янкескпробки їх меньше не стало перейшли на інші програми де показує наявність камер і постів онлайн часу, не буду давати рекламу, програма цікава коли багато їздиш машиною і корисна .
Трішко ще про корону... тут моя думка збігається з Італійським професоре..(Є важливий момент. Це - економіка. Зараз все закрито, крім біржі, а мільйонери можуть скупити за дуже низькими цінами ласі підприємства. А коли буде дано сигнал закінчити «операцію», то вони раптово опиняться власниками величезних маєтків. Мільйонери стануть мільярдерами, багаті - надзаможними, а середній клас - жебраками. «Я вважаю, що все було влаштовано заради цього. І заради майбутнього мільярдного прибутку від нібито чудовою вакцини. Вакцини від мінливого вірусу, від якого не може бути імунітету, а значить, не може бути і вакцини ..)
Доброго всім здоров’я! Із сьогоднішнього ранку, їздити за кермом п’яним, буде дешевше ніж ходити тверезим без маски
Так , є , але після 1930 не вироблялись . У війну з царських льохів витягали рами граньонки , зтирали курку і збиралишо було .
Через міліцейський ( Рискали вчора , перевіряли гастрабайтеров з партугалійполяндій . Потім гучномовцем їздили волали шо фсьо , ахтунг , при собі мать маску пашпарт і кульок .