Головна знахідка - то чорна мамба , поки що рідко зустрічається в наших широтах , але вже через пів року - рік коли населення на території України зменшиться десь до пів мільйона й доволі сильно потепліє то є надія на те що в дніпровських плавнях з'являться ще й анаконди
Вечір в клуню. У нас людей в масках побільшало. У кого респіратор-ходять, як раніше ходили з останнім айфоном.
а я то думав що то вужик, ще руки хотів взяти сфоткатись. Таки пора пробувать гриби в лісі на смак , завязувать. вона ж могла мене вкусить?
Вітаю панове, +5 С, сьогодні з паном Т поїдемол шурфик ескаватором бить. поки карантин і в школі нікого нема. сторож наш чєловєк ащо по чом у вас? Чермет-2 грн. Алюміній-15грн. Мідь-70грн.
шинок не чипайте))) тре притримати, буде смачніша ціна. З ранком. Какава+поньчик. і знов самоізоляція на дивані.
Доброго ранку! Оце я приїхав у гості.... Добре, хоч племінника не послухав і не міняв зимову гуму. Трє до Київа їхати.. -2! І снігу по коліно
Вийшов сьогодні по спирт, думав спитати у сусідів, може щось заодно по дорозі підкупити, але бачу їм вже нічого крім талонів на ракетне паливно не потрібно.