Привітався , +8 , висить дощь . в зв'язку з короновірусом малого не беруть на службу . тож буде з татом дровцят заготовлять . в нас вже офіційно 25 чоловік хворі ...
Привітався з усіма шуботьного дня, +7 на вулиці і похмуро, кава була смачна і роботи багато, всім гарного дня.
Золото, або в золотоносних жилах, - тоді шахти. 2 гр. чистого золота на 1 м. кубічний породи вже добуток рентабельний. Або, золото у річкових намивах, - тоді драги, артілі старателів. В середині 50-х мій батько працював підземним прохідником однієї із шахт Амурзолото. П'ять років підземного стажу і все. Більше під землею не працювали. 3-тя група, силікоз.
Ну це я здогадався а день весняного рівнодення ж наче вчора був чи ні? Сьогодні вже Весняний сонцеворот або Вербоносиця. Треба в поля тікать бо грозяться закрити автомобільний рух по дорогах.
Вітаю панове, таки вирвась в ліс, знахідок неахті, проїхались по старих точках, а після нас х. що там знайдеш. З знахідок різний шмурдяк, серебряна монетка 15 коп 1871 р. грибів мало.
і пану шалом під катущечку)(2100) і будуть нові приємні знахідки))) а я то думаю хто там поруч пікав)? я бігав праворуч в ярочку- не бачили???)))))))) головне правило: хто першим припер, того і знахідки))) Вечір в клуню! хоч би нам не довелось з ранку перекличку проводити(((eek_O
Доброго вечора, прокатавсь на Житомирщину блокпости нормально там попросив 4 атмосфери коронавірусу в шину напідкачати тай поїхав домів. Купив сухи грибів Веселка.