Ну що ж з фотками у мене трохи туговати (принаймі того періоду, що у Вас). Але все ж - Петро Попович (1855- 1950, Караганда). Напевне із німецької Кенкарте.
Не пали контору кумеДавай фотку предка в студію, ми ждьомс, в противному випадку напишу скаргу в ето, лігу націй. На черзі Консерватор, Алекс, Вікінг, Похабич, Ова і решта нашої братви
а превеликий жаль маю тільки світлини діда по мамі. віс інші поділись в буремні часи визвольних змагань та війн. хоча світлину родича можу знайти в інеті. я його внучатий племінник. така підійде?
Навряд чи зможу найближчим часом підтримати Вас у цьому доброму починанні . Фоти моїх предків можливо знайти у мами, але вона жиє дещо далекувато, а я, на жаль, ближчим часом не збираюся .
Так переїзджай жити в нашу єкологію, купиш хатинку і будем разом шварцлозе копать, щоб потім по спекулятивній ціні продавать Консерватору
Навряд чи зможу найближчим часом підтримати Вас у цьому доброму починанні . Фоти моїх предків можливо знайти у мами, але вона жиє дещо далекувато, а я, на жаль, ближчим часом не збираюся . Це якийсь глюк, прошу шановних модераторів видалити це зайве повідомлення.
Нічого ми подождьом, часу до літа нємєряно. До речі ви не забули що десь у червні у нас зліт? Підем Чорногору розкопувать
Так з роботою у Вас туго.Що я буду там робити ??? Горобцям дулі давати ? Та щоб Ви мене там ганяли по горах як кабана дикого,з фразами "понаЄхалІ тут"
Зробиш антікварний гомозін і будемо разную старіну скуповувать, щоб потім в сталіце продать втрідорогаУ нас не кажуть "понаЄхалІ тут" а - "бойча гори вкрила"
За побажання дякую. 120 був би сімейний рекорд. Сестра мого "дважды" прапрапрадіда 1832 р.н. у 1947 році замість їхати в Сибір ВТЕКЛА в ліс де і померла вільною людиною.
ну то тримай.отой хлопчик у окулярах і є мій двоюрідний дід. а то його сестра та батьки. ким вони мені приходяться я до пуття не розібрався, дуже сильно там накручені родові зв'язки
Була екологія, а зараз... Останні рекорди вже не такі (по тих хто покинув цей світ зимою): жінки - 96, чоловіки - 93.
Дякую за запрошення. Обов"язково буду мати на увазі щодо цього заходу. Хоча, безумовно, треба. А то все бігаємо-бігаємо, а по-справжньому для себе пожити збираємося в наступному житті .
та якби-ж то воно так. то можна було витребувати вернути мені корону райха та правити німеччиною від краю до краю. від балтіки до чорного моря та від атлантичного океану до тихого.
я на жарти не ображаюсь. а інтелігенція не така вже і велика. мілкопомістна шляхта, щоча діти були добре вивчені та інших вчили згодом. а я вже так. залишками того розуму жию
І тут навіть не коп основне, а наше спільне спілкування на дикій природі і релаксація в старовинній стаї(будинок пастухів, якому більше ста років) Такщо всіх членів одразу попереджую про резервування одного тижня в червні заради нашого проекту. Я навіть назву йому придумав "Чорногора-райберт - форева". Назву можна змінити, якщо хтось придумає кращу. Але там обов"язково має бути слово "Чорногора"
та мабуть не долізли туди. чи не до кумекали своїми довбешками що через кільканадцять років туди збереться вельмишановне панство.