Доброго дня,Хвастів 11 вище від нуля по цельсію,всі готуються до оргії в неділю,цікаво а гонки на мітлах будуть
Нема там нічого цікавого. На початку 90-х була в мене Альйона з Іллінців, у Вінницькому медучилищі вчилась. Гарна була... Цицьката.... Де зараз вона, ціково?
" – На что тебе лягушки, барин? – спросил его один из мальчиков. – А вот на что, – отвечал ему Базаров, который владел особенным уменьем возбуждать к себе доверие в людях низших, хотя он никогда не потакал им и обходился с ними небрежно, – я лягушку распластаю да посмотрю, что у нее там внутри делается; а так как мы с тобой те же лягушки, только что на ногах ходим, я и буду знать, что и у нас внутри делается. – Да на что тебе это? – А чтобы не ошибиться, если ты занеможешь и мне тебя лечить придется. – Разве ты дохтур? – Да. – Васька, слышь, барин говорит, что мы с тобой те же лягушки. Чудно! "
Привітався! З п"ятницею усіх! Тож самі бачите. Народ тут замість цицьки постити у кінці тижня, паровози на брухт барахолить, і мамонтами барижить. А от раньше...
Не вернеться. Поїхав по святим місцях, в шушенське. Каже як сподобається то залишиться. Вітаю шановне панство! Що нового?
Доброго ранку! +3 пів ночі дощ падав,з ранку ясно .Вчора копав ямки, води вже достатньо в грунті,на полях з'явились калюжі.