інфа правильна..було б добре якби її знали і застосовували...був випадок: в мене на очах розбився мужик на скутері - врізався в відбійник...зупинилось десь 4 машини...коли я підскочив - в мужика ротом йшла кров з піною і він бився в судоргах...я почав намагатись втримати його повернувши на бік - щоб не захлинувся...чоловік з 10 стояли і дивились...в мужика були такі сильні судорги що я сам не міг його втримати і він періодично перевертався на спину і починав захлинатись...я давай кричати щоб допомогли втримати його на боці а всі немов заклякли...вже коли почав матом орати на натовп - пару чоловік прийшло до тями і кинулись допомогати...менти прилетіли дуже швидко, з кимсь звязались, сказали що швидка буде не скоро, погрузили мужика на заднє сидіння ментовської машини і повезли його в лікарню...чи вижив мужик не знаю...я тоді вперше побачив що в багатьох може бути шок від побаченого і вони стають просто недієздатними...
Всем добрый вечер камрады,решил открыть весенний сезон и обкатать новый прибор на выбитом всеми хуторе и получил странный результат одна убитая мелкая монета наверное 1/4 копеки зато поперли пуговицы,одна маленькая красноармейская и одна маленькая медная царских времен и две пуговки с орлами.В общем получился пуговкин день.
Тут останнім часом взагалі тихо стало, чи то погода гарна тай всі при справах, чи може в бункерах від того грипу ховаються...
бункер то таке ... а всіравно но світ Божий вилазиш , свіжим повітрям подихати , оно позавчьора у нас отой коронавірус знайшли
Доброго ранку. Коли з лижними палицями ходять старші люди, то це можна зрозуміти. А от коли колоною шкр*ебуться по асфальту дюжина лоботрясів призовного віку? Я їх обігаю десятою алеєю, повзком.
то єсть скандинавська хода))) правда містом шкрябатись то ідіотизм) от по фьордам з тими палицями ходить саме воно. я теж би прикупив для ходіння через Альпи... ніхто не продає? Альпи не дорого?
То вони намагаються усіх переконати, що то все ж лижі, а не вони з командирами .... Не лякайте їх, бо короткі перебіжки повзком можуть викликати в них діарею на фоні ускладнення параної.
Вітаю камради. З п'ятничкою будьте здорові. Знайшов сьогодні в піску таку костомаху. https://reibert.info/threads/pidkazhit-za-kistka.1182456/
Доброго дня всім, трохі зайнят, похмуро і тепло на вулиці, не до залоз трохі роботи багато. Ранкова кава була смачна гарного всім вечора.
Гарно! Але, якщо б замість грошей було 5 злотих, то їх можна було б продати До церкви святого Буратіна!
Доброго дня куллєги. Прийшла таки пора взяти все накуплене непосильною працею та в поля. Для цього треба взяти правильне м'ясо(думаю у кожного воно своє, не всім же мармуровою телятиною давитись ), нарізаємо грубенькими кавалками і плотненько в контейнер, трошки солі, перцю, цибульки і так до заповнення(ну ви в кугсі), основну порцію солі та перцю я кладу повище і зверху притрушуємо секретним інгрідієнтом, коли все це дійство скінчили беремо коньяк 8р витримки, можна Кудеярку 2013 або Розу Молдови 2013, тут головне аби це був не шмурдяк гашений спиртом а правильне вино з приватного господарства що займається цим не один десяток років або своє, без всяких додавань цукру заливаємо, беремо влавноруч викопане ковадло, бронебійну болванку 88мм - без різниці, аби важкеньке, в целофан, причавлюємо нарізку і в льодовку. Залишилось намити бараболі, перерізати пополам, посолити, поперчити в фольгу, квіти в воду і практично до зустрічі коханої\виїзду в поля на завтра все готово.Всім удачі! PS зарядити всі акуми, бо літій то звичайно гут але ж кілька місяців вони просто пролежали.
Оце я розумію підхід у людини. Обов’язково повинна попастись гарна муннєтто і не одна. Привітався в темі. +14, карашо і красіво.