Доброго Всім здоровя, панове! ...СПЕЦІАЛЬНО для пана БЕКА... Як колишній член приходу ДОПОВІДАЮ: Нові кожані тактичні берці, розміру 52,5 вдалося відшукати в продажі на Новому Аукціоні, в розділі =Мужская обувь--Сапоги.Ботинки=, ціна 2457 грн. ... Останнього і єдиного сапожника якого я знав нема уже давно. Батько сапожника, також був сапожник. Користувались вони німецьким інструментом... Коли німці відступали, десь кілометрів за 15, стояла покинута німецька колона. Люди, тоді там багато чого понабирали. Багато про цю покинуту колону чув... Але тільки в минулому році дізнався, чому стояла покинута німцями колона. Виявляється, радянський літак місток попереду розбомбив.
50 евро -20 хв., 100евро - 40 хв., 150 - час. Дівчат фотографувати не рекомендують. Бо можуть бути проблеми, правда, деякі обкурені фоткають. Я не обкурений і проблем не хотів Дівчатка симпатичні, є просто огонь!
Ага, збулась таки мрія пана К-буратіноси ріжуть паровози на метал. Привітався в темі. +16, сонечко, весна.
Роботи навалилось треба металошукач на продаж виставлять по ньому тільки миші бігають нема коли в гору глянуть. Тут ще конкуренти спродають підприємство тож питання чи ніхто не хоче підти в кумпаньйони.Це я дививсь тіко на маленький станочок. Територія десь з гектар.