Черговий подарунок нашим воїнам, 10-та окрема гірсько-штурмова бригада. як гадаєте буде доречно написати Reibert
0.5-не більше!!!Доброго дня шановному панству!З неділею будьте здорові!Зрання був -мінус якийсь,а зараз сонячно і ясно
торішня петрушка то не те,там шкідники,воші-блохи-болячки заводяться(-хоча...),я щороку переорюю і свіжу сію,а дехто і по три роки її тримає на однім місці...то зараз можить буть і свіжа вже
ви про що ???!!! Друзяка Бек мав на увазі подарувати комусь з бійців правильну кепі з вишитим едельвейсом - от і поклав на ящик з холодільника аби сфотографувати , та запитав чи не треба вишити на кепці "REIBERT" для автентичності ...
та ну на ..там холодильник на все фото ..а кепі так зверху примостилась...я подумав що то зразок для намальованого на дверці едельвейсу
я плачу-моя дружина катюгою оказалась...-козі приговор підписала,...якже я без неї...-скотиняки,яка мені губи била,за налигачем водила,...-зїм її шашликом!!!
Концерватоооооорр , де ви єєєє , агуууу !!!??? Якщо не можете спілкуватись - то хоч блимніть очима ... Бо тут вже кажуть шо вас полонили ваші ж раби й ви тепер мусово разґоваріваітє по кацап'ячому - я не вірю , але братва хоче доказів