СБУ затримала одесита, який збував зброю із району проведення ООС Засоби ураження чоловік отримував від своїх спільників поштою, а також ремонтував та модернізував стару зброю. Клієнтів він підшуковував на спеціалізованих форумах в інтернеті. Затримали зброяра після отримання чергового відправлення з боєприпасами поряд із поштовим відділенням. Вдома у зловмисника виявили арсенал: 2 мінометні міни різного калібру, 4 автомати системи Калашникова, протипіхотну міну, 15 гранат різних типів та 8 пістолетів, перероблену гвинтівку «Мосіна», пристрій і приладдя для виготовлення набоїв та різні складові частини до вогнепальної зброї.
Доброго рибного ранку, біжу на важку працю, на вулиці 0 +1 і похмуро, роботи на сьогодні багато буде, буде час буду писати, кава смачна була і всім гарного і вдалого дня.
Поштою! Кааарррл! Поштою - у мене укрпошта перевіряє всі посилки, нова пошта теж, де вони знайшли таку пошту?)))) ПиСи: цікаво що він з моською зробив? під 5.45, пере робив?))
чи підрізали невідомо,а от що підвезли всякого військового барахла то да,мо трохи почекати крім старого ще і нинішнього підзбираєте
Вітаю панове, +10С, сонячно,гарно,весна .Кому що ннада ? тотальний розпродаж всього.Прихід майже переписав в гарні руки пана К нема то кулемьот теж з приходом іде є мапеди, мацацикол мт 10 х коляскою,самакат і чтири лісапьота.
Доброго дня Спробую по полях катнути,мо що вийде з цього Мені три мапєтки,і мо є кулємйот для них хоч один,бо вже стрьомно тако катати А що там було для клюні теж заберу,чого ж добру пропадати,літературу брати небуду
якщо +10град - то мона вже начінать картоплю садить. У нас в селі дехто ще до нового року посадив. теж такі тімпіратури були тоді...