он пан художник теж боювся, потім намалював собі вуса, одягнув фошисьдзьку хформу і вуаля хоч потім на рекон. так в серпні буде можу замість себе вас в епізодичну роль вписати.. кусь собакірен... на цей раз інший пес буде під 70 кг., так що буде вас тягать шо тузік грєлку
Коли мені було 14 років, я мріяв, що одного разу у мене буде дівчина з великими цицьками. У 18 років у мене з'явилася дівчина з цицьками, їй було близько двадцяти, в ліжку вона навчила мене всьому, але між нами не було пристрасті. Тоді я вирішив знайти собі пристрасть. В універі я зустрічався з пристрасною дівчиною, але вона була надто емоційною. Кожна дрібниця перетворювалася на страшну драму і погрожував їй самогубством. Після такої бурі мені захотілося легких відносин і я став зустрічатися з "тусовщицею". Ми весело проводили час з друзями, зависали на хатах, їздили в клуби і на рок-концерти, але з одного з концертів вона легко виїхала з моїм приятелем ... І я вирішив одружитися на вірній, домашній, стабільній жінці. Після закінчення універу я зустрів дуже стабільну дівчину, але вона виявилася жахливо нудною. Вона була абсолютно передбачуваною і ніколи не втрачала голову. Життя з нею перетворилася на рутину, і я вирішив одружитися на дівчині з родзинкою. Дівчина з родзинкою виявилася занадто йоб...ю. Вона постійно кидалась в крайності, примушуючи мене відчувати то дуже щасливим, то дуже нещасним. Вона була супер енергійна, але без амбіцій, без мети в житті. Та й просто була дурнувата. Тоді я знайшов собі розумну, амбітну дівчину і одружився на ній. Вона виявилася настільки розумною і амбітною, що розлучилася зі мною через рік і відсудила собі все, що я мав. Тепер я мудрий чоловік і шукаю собі .. дівчину з великими цицьками