Покупець з запоребріка (спалився) ,тому і трабли з оплатою . За весь час було два проблемних обоє кацапи.
Жив у общазі в одній кімнаті 4 роки із афганцями. Боварі, із самих низів, найкращий учень медресе. Потім найкращий студент політеху у Кабулі. Отримав путівку на навчання в союз. Хусейні, син головлікаря короля Дауда. Виріс при дворі короля. Абдулрахман - самий наполегливий студент, з яким проживав. З різних сімей, багатих і бідних, але дуже щирі і дружні. А ще, земляки їхні із артучилища.. Хороші товариші. Вірні друзі. Скільки чаю випито із ними.. Чи живі..? Одеса, 1972-76 рр.
нєа, небув, в тилу відсидівсть при штабі до нас якраз в під дємбель афганців перевели чоловік з 15 .Один був в нашій БУЧ, я йому з домівкою звязок зробив связі йьопть. Ну він поляну в неділю накрив, так , про те про се , розпитували що і як короч з його слів вони там були лєві, бардак армійський, дідовщина жуть жила нормально тільки офіцерня. щось я не чув що совєти будували в Афгані щось , руйнували 100 %.
Мамка на кухні працювала в колгоспі і приїхав на стажировку афганець, незнаю як його звали. Памятаю одне як від плов готував, поклав мясо в каструлю , трохи води я то по душевній простоті думав що в нього сковорідки нема , приніс , він сміявсь, сказав по руські сматрі ето плов будєт. Прикольно , перший раз я їв плов руками потім його двоє даунів колгоспників по пяні побили дали їм по 3 роки.