то від трахтора. Висилайте мені . я вам по 2.50 за 1 кг дам. і оті топірці теж, ми їх в приході анафемі підамо,
Он воно що,питають де дід% подівся,а з ним така нечупріятность сталась,нехай звернеться до пана Бека і попрохає напродати йому стіралку рігу,бо в прилічному обществі стидно зявлятись
Привітався з усіма суботнього ранку, на вулиці +3, похмуро, кава смачна роботи багато. Гарного всім дня.
Ви той, не забудьте паспорта свого узяти, бо мало шо.. облави https://news.liga.net/politics/news/v-kieve-i-oblasti-proydut-ucheniya-sbu-prosyat-hodit-s-pasportom
Готуєм закваску: день 1-й 2 ст. ложки з горою житнього борошна 2 ст. ложки води, розколотити, накрити, поставити в тепле місце. день 2-й добавляєм у закваску 1 ложку житнього борошна і одну ложку води, перемішуєм і в тепле місце день 3-й добавляєм у закваску 1 ложку житнього борошна і одну ложку води, перемішуєм і в тепле місце день 4-й те саме, добавка 1 ложка житнього борошна і ложка води день 5-й така сама добавка. Спостерігаєм початок процесу бродіння закваски. З'являється приємний хлібний дух закваски. На 6-й день закваска зброжена, має приємний запах, і готова для замісу тіста.
і скільки муки потім додаєте для цієї закваски? в молодості на сєвєрі пекли хліб так: на 1 кружку теплої води (армійська): 1ст ложка сухих дріжджів, + 1ст ложка солі+ 1ст ложка цукру + мука до консистенції сметани...коли підійшло (заквасилось) вимішуємо і додаємо муку поки перестає липнути до рук...далі викладаємо в 3 такі форми як у вас щоб підійшло...поім випікали в електродуховці...
Замішуєм хліб. Вода 250 грам, сіль 1 чайна ложка, цукор 1 чайне ложка, 1 столва ложка олії. Виливаєм закваску, розмішуєм. Залишам трохи закваски для наступного разу. Борошно, ми берем 50х50, усього приблизно 500 гр. Поступово всипаєм борошно, перемішуючи тісто ложкою. Тісто має бути не круте. Обмішується ложкою. Тільки в кінці вже формується руками.
У форму на 1/2 викладаєм тісто. Тісто сходе 3-4 год. у теплому місці. Духовка розігріта 240 градусів. Ставим хліб у піч. Через 20 хв. робимо температуру 200 градусів. Випікаєм 1год. 20 хв. У залишок закваски добавляєм 2 ст. ложки житнього борошна і 2 ст. ложки води, розмішуєм. Закваска готова на наступний день у теплому, або в холодильник, якщо на пізніше.
ні за яку родіну вони не сражалісь, в них не забирали ні мову ні території, побудували лікарні, школи, інфраструктуру, пішли звідти вони все нахрін розвалили і засадили опійним маком; і так було і за англійців і за срср, амери хитріші, вони нічого не будують, тільки під себе. Там у людей голова забита релігією, воно точніше навіть не релігія а якийсь рабовласницько-племінний лад.