20 січня продав монетку на фіолетовому , покупець до сих пір морочить голову з оплатою ,першого лютого скинув півтори тисячі і сказав шо в вечорі остальні ,вже два тижня мовчить.
WINRICVS82 1 лют. 2020 16:35 Добрый день.Отправил 1550 гр.сегодня вечером внесу остаток.С уважением,Кирилл прочитано 3 лют. 2020 19:32 Добрый вечер . У вас вечер первого числа ещё не наступил? С ув. Славик. прочитано 12 лют. 2020 19:41 С Вами ничего не случилось? WINRICVS82 13 лют. 2020 12:35 Добрый день.Извините уезжал в командировку.Завтра обязательно отправлю.С увадением,Кирилл
До речі, єдиний випадок, коли Бендер не зміг обдурити п0цієнта. Причому, підпилого пролетаря, хоча і працівника культурки.
прочитано 22 січ. 2020 22:07 Добрый вечер ,два дня прошло ,хоть что-то напишите. WINRICVS82 23 січ. 2020 08:56 Добрый день.Прошу прощения за молчание.Хочу попросить у вас небольшую отсрочку, задерживают зарплату. Деньгм переведу в ближайшие дни.С уважением,Кирилл прочитано 23 січ. 2020 11:42 Добрый день.Сколько дней подождать? прочитано 29 січ. 2020 21:36 Как зарплата? WINRICVS82 30 січ. 2020 03:12 Добоый вечер.Обещали завтра.Постараюсь перевести.С уважением,Кирилл
Цікавий персонаж живе на одну зарплату і купляє монети , може жде слідуючу зарплату від жінки заначку на монету.
шукає іншого покупця на манетку або гешефт зірвався. Помните історію з манеткою де до ляма розігнали, потім покуаець задню включив типу я не при ділах то син клацнув сину 4 роки. А вам простіше створити тему про не викуп.
знаю одного персонажа що запчастин для авто купляє в ничку від жінки вже казав йому - ставиш авто на прикол і триндець...нема запчастин - нема авто - ходиш пішком (жінку кожну її зміну возить на роботу)...нє: таксує, мутить - но щоб жінка не знала...або якщо знає - то не всю сумму
До речі, на місці де знайдена Чипіка і де знаходиться зараз , в свій час Микола Бенардос придумав та іспитував дугову сварку. Дача в нього там була , а проживав в Хвастові. Совпадєніє- не думаю. Але це було давно, задовго як панК і ульнянов за жидівські гроші переворот сотворили, і чесному люду прийшлося захищатися та БНР створювати.
Якщо у Вас там достатній рейтинг, то слідуйте правил. Було у мене так два рази там, по півтора місяця чекав. Тепер ніяких відмазок = ставлю мінус в карму, і повторні торги. Ставте умову покупцю- три дні. Ні відправляйте йому гроші назад з урахування комісіі переводу.
Та не хочеця людині рейтінг мінуснути ,половинну грошей кинув ,шиллінг у мене , може скрутне становище, а монетку хочеця .Хоча веде себе як бидло,написав би нормально можна почекати . Жінка каже відправ йому монету може грошей не хватає.