Ні не сам, партізанка якась . Доброго вечора, часу геть не вистачає на світлини. Гарного всім вечора.
Вітаю пансьво! Ралітєт в мого батька в спальні стоїть - машинка «Singer». Особлива тим, що зиму 1932- 33 рр. перезимувала в копанці- де баби білизну прали. Бо тоді комнезами все в людей вигрібали і до колгоспів тягли. От прадід і притопив її до кращих часів. Прадіда вже немає з 1988р, діда з 2006р, а "Singer" доси насправі, батько й зараз активно її користує.
Я на зарі бума знайшов Сінгер в ідеалі, 1927 року, книжка даж була, дава 400 долярів от я лох, добре що некупив.Бабуля загнула 1000 долярів.Короч потім взнав продали її за 400 грн. За те купив за 20 грн "попівку " юбілейну, і таки заробив трішки.
Привітався рибного ранку, на вулиці -1 і трішечки підсипало снігу за ніч. Кава смачна і біжу на працю. Гарного всім дня. Переглянути вкладення 15877615
Сижу в машині нікого не трогаю, коли тук тук в вікно мужик дай 2.50 на маршрутку,кажу пішком полезно так ні не відстало доки дверку не відкрив та показав направлення до маршрутки через всу дорогу..
треба було відвести до маршрутки з пропозицією оплатити проїзд я колись так чуть одному хліба не купив (просив на хліб)...кажу пішли куплю...тобі чорний чи білий? в того очі стали по рублю і хліба відразу перехотів
Я бачу що на коп попаду тоді коли рак на горі свисне)) Сьогодні якась облава скорі з патрулями літають штрафують всих підряд.