Можу курей ,півнів ,котиків ,слоників . Всі хтят проценти але так і не зрозумів тре вони комусь чи ні (кувалдою до відправки приготовив)
Колись я за допомогою кувалдика і тяжкого залізячча робив гарний курс при здачі циганам на алюмінь всяких трубок, чайників та каструль
Доброго вечора, іду відпочивати, завтра хоть і котячий день но буде важким особисто для мене, на вулиці вітер і дощь. Всім добраніч.
Привітався та бажаю гарного всім настрою ! А ви вже знаєте що від короговірусу допомагає настоянка хрону тридцятиградусна з медом - китайці масово почали виліковуватись вдома самі . На стакан самогонохріновухи - ложка меду , пити потрібно малесенькими ковтками , три - чотири рази на добу і це не жарти бо дійсно допомагає , сотні тисяч китайських родин вже видужали від такого лікарства . От ми з Беком спробуємо бо його мама вміє готувати чистєйший еліксир а я сам вже навчився - ждемо єпідемії во всєоружиї . Сьогодні робив закупи - нічого не здорожчало , олію , картоплю та решту всього самого необхідного , крупи та квасолю попакував у герметичні баклажки п'ятилітрові , два ящики галєт , ще пару раз завезу паків по двадцять води , сало , сушені овочі майже два мішки в асортименті набрав у гермопакетах , сіль та цукор - вже заготовив десь до жовтня має вистачити , респіратори , пару окулярів ревізіон , новий гідратор з системою знезараження , мисливські , ракети , ще патронів прикупив дванадцять пачок , взяв дві рогатки тактичні та цілий заплічник набрав картечі різного калібру до тих рогаток , замовив в десенеесників чоботи від озека нового зразка . ну короч трохи ще підготувався . завтра почну розливати в скляну тару настоянку .
От знову ви з цим кінцем світу, я вже майже на Мерседеса созрєл, чорного, а тут галєти, заплічник картечі і воду в паках...
правільно - все це вантажте в мерседес і додому десь на дальньому хуторі і бажано аби не було сусідів
А щоб Вам рок фм.доброго Всім великого місяця!і вдалого Скотячого Вівторка.з мова.Бандерштадт сіті))))))?.
Знаю ще поки...населений пункт ..Хрінники....о. Т А...і штири кульопльовки.їй.то бузяі трісне.лєнти бракне.маскалів гасити.)))))
Ви Вибачте,може десь не в тему пішла відписка.звязок холєра.тормозить.пишеш до одного попідомлення,а воно клепає до іншого.
Заняття Не без реакції.в мене команди голосом Газета,Тапок! виконуються Бігом.от такий я тиран.кормлю,чешу.але починається наголос.придушую демос.
Такс Такса то...мєлоч моя добермана загнала під диван.два дні не вилазив.а алабай був мудрійшим.боком її обійшов.
Привітання всім з ранку котодня, на вулиці +4 місцями видно місяць коли хмари пролітають, бо вітер щось несчухає, вже біжу на працю. Всім гарного дня.