Добрий день,дуже віє вітер,навіть ніс не хочеться на двір виставляти. У вас лівер видно ще не спорчений,,нарзаном,,!
Я саме на стадіоні шкільному собак дресирував, тут як гахне - стіна просіла, земля підскочила, пилюка повалила. Визвали 01, потім вже нам вони і розказали що то було
не вірте буратосам, вони обдурять відправляйте все на канонічну клуню, щоб порядок був, а не те, що зараз _)
все їде до мене - я гарненько пакую і пересилаю у заклуння.... ну там усушка-утруска, вікінги-етруски... то таке
Тут ціла махфія ,спочатку збивають з пантелику (я вже не пойму куди шо посилати і кому %) і розгублену людину обдурюють шахраї
Випадковр натрапив на 112, де в конвульсіях б'ється червоненко Подивився хто цього дідуся довів до приступу? Чорнява дівчина з команди ЗЕ. Я проти ЗЕ, але у червонця криша давно поїхала. Хамло і слабак, кричить да я, да ми, да вони.... Діду йди бжоликів виращуй. Пеньок.. Веде себе, як ідіотина..
Рекомендую. Дідусь сказав, що кругом простітутки, а червоненкі і маршаки були відомими сім'ями в СРСР. Шах і мат!