Скотяч Скотячий день то вівтірок.дай Біг Бандьори.най маскаля теліпне,а нас не тріппне.Бандерштадт.нічка-8,день+10.Львів повен туристів.
Вітаю панове, +5С, сонячно, морозно і гарно, понеділок іти топить в майстерні та щось робить. Двіжу "0" чи в усіх все працює ? непанятна. чи може прийняти знов антидот проти коронвірусу та сидіть в теплій хатинці
ДОбрий день -5,вінтер дме ну нічого схожу в ліс снігу не багото трошки пориюсь.Дома кажуть що я йоб...тий,може й таке.
Доброго ранку! Знов везу жінку на масажі та дошку Євмінова. Резину змінив тепер як дядько буду їхать. Всим вдалого робочого дня!
Привітався! Усіх з початком тижня! Нехай він буде вдалим та приємним для усіх! І для чого ото таке постити в понеділок зранку? Люди ж на роботі, тяжко працюють.
Привітався з усіма, часу на все не вистачає ранком було -4 і соняшно досі, всім гарного дня. Кава була смачна, почну тиждень с нових світлин. Всім гарного дня.
Колись на Чорнобильській(Біличі) був свідком як рвонув балон з киснем. в підвалі школи якась контора по ночах двері броньвані кльопала. одна стіна школи тегой - зповзла. Добре, що вночі дітей не було, ну а ми з собаками лише присіли і трохи всралися. Там наче два чи три покійника вийшло в результаті. Після того всі школи да садочки терміново вигнали орендарів, а я перестав вигулювать собак на стадіоні))