Доброго ранку. Зимно красиво задача на согодні пертаскать меблі та знайти 95 кг металоборгу. Три кольоса перевзув одне ще ні, а дровець залишилось мало, прийдеться газом он одна платіжка бігає.
У моєї з осені прошлого року мінімалка а працює їх троє замість шести, поліклініка. Раніше було півтори ставки.
Вітаю Панство! На вулиці -1, свіженько. Зараз почне все танути(((. На коп не їду бо не має натхнення. Отаке.
На заході з тріщиною заборонено їхати,мало штрафа,щей за евакуатор можуть визвати.Трохи працював в фірмі,яка займається заміною лобового шкла,то ми працювали круглі сутки,одна зміна завжди чергує на базі,їздили по всій Європі .Маєш право з'їхати до найблищої стоянки, заправки ,чи іншого місця де можна чекати.Як правило легковушки самі до сервісу їдуть,щоб по мінімальний ціні замінити.Вантажівки, автобуси відразу на стоянку....
а в Гамериці взагалі авто викидають як пошоркалось та беруть нове, нам то що з цього, точно не доживем до такого ізобілія якщо народ продовжуватиме так тупить на виборах. Більшість населення живе на мінімалку та мінімальну пенсію та крутиться як може і рахує що так і повинно бути - все своє життя фігачити на панів і рота не розкривати щоб не було гірше. А лобові в мене на роботі міняються, так що я трошки в курсі.
В чому я тоді помиляюсь? Цікавлюсь в цілях підвищення освіченості а то між набігами дверний короб збираю і трошки загубив хід ваших думок